sâmbătă, 8 februarie 2014

Team figure skating - Patitaj Artistic


Team figure skating - Patinaj Artistic
Germania se plaseaza pe locul 6 dupa o demonstratooe minunate a reprezentantei lor.
Pana in momentul de fata clasamentul este urmatorul:

Pe locul 1 Canada
Pe locul 2 China
Pe locul 3 Ucraina
Pe locul 4 Germania
Pe locul 5 Anglia

Acum isi va reprezenta tara - Franta - Mae Berenice Meite pe o melodie interpretata de Prince. A realizat un triplu tutlup putin ezitat, prezentarea ei fiind minunata, a scapat cu bine de realizarea sariturilor, realizandu-le perfect. La varsta de 19 ani, cu o inaltime de 1,68 a incercat sa realizaze un moment perfect, avand cateva ezitari la sariturile triple pe care le-a gresit la aterizare. Punctatul ii va putea fi scazut din cauza acestor ezitari. 
Cu un punctaj de 55.45, frantuzoaica Mae a clasat-o pe China pe locul 3, ea venind pe locul 2.

Urmatoarea reprezentare fiind realizata de catre amerincanca Ashley Wagner, avand o varsta de 22 de ani, realizandu-si numarul de patinaj artistic pe coloana sonora a melodiei interpretate de catre Pink Floyd. Piruietele realizate de catre americanca au fost corecte in totalitate. 
Punctatul pe care l-a primit este de 63.10, acest punctaj a plasat-o pe primul loc

Patinatoarea Iulia Lipnitkaia care reprezinta Rusia, tara gazda are o varsta de 15 ani, pana acum interpretarea ei fiind perfecta.Rusoaica a reusit sa ridice sala in picioare cu o piruieta realizata perfect in ciuda varstei de 15 ani. Rusoaica este aclamata de toti cei prezenti datorita performantei ei prezentate pe stadion.
Punctajul este de 72.90, ceea ce o claseaza pe locul 1. Piruietele realizate de catre acestea au fost realizate perfect si au obtinut un punctaj maxim.


Punctajele sunt obtinute din media acordata din partea celor 9 arbitrii.


Clasamentele finale le vom posta in cursul zilei de maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu