luni, 24 martie 2014

Derby Steaua - Dinamo Martie 2014

"Cainii" vor sa-i muste din nou: "Ne razbunam cu Steaua!" Stoican are batai de cap inaintea derby-ului: un titular se antreneaza separat

Cosmin Matei, incert pentru derby

Cosmin Matei, titular cert in echipa lui Flavius Stoican, se confrunta cu probleme medicale inaintea derby-ului cu Steaua, acesta accidentandu-se in partida cu Pandurii Targu Jiu, disputata sambata seara.
Schimbat cu Bilinski in minutul 45 al meciului cu Pandurii, Cosmin Matei a parasit terenul schipatand, iar primele concluzii ale medicilor nu au fost cele mai bune.
"Cosmin Matei a avut o entorsa mai veche, a jucat si la Cluj, iar in meciul cu Pandurii, cand a incercat sa preia o minge, a fost prins cu glezna moale si a simtit o durere. Trebuie sa il menajam si va urma un program special. Acum face un antrenament specific, pentru a i se intari articulatia.
Abia miercuri, dupa ce va fi introdus la antrenamentul normal alaturi de colegii lui, se va stabili daca va fi sau nu inclus in lot pentru meciul cu Steaua", au spus surse din cadrul echipei, citate de Dolce Sport.
"Ne razbunam cu Steaua!"

Dinamo a pierdut al doilea meci oficial in 2014, dupa cel cu Viitorul lui Gica Hagi, dar "cainii" planuiesc sa se razbune in fata rivalilor "de moarte" de la Steaua.
Invinsi pe teren propriu de Pandurii Targu Jiu, dupa un gol primit in minutul 93, dinamovisii nu au timp sa-si linga ranile si au intrat deja in febra derby-ului cu Steaua, derby care se va disputa joi, ora 20:30, LIVE pe Pro TV.

Autor a doua goluri in meciul cu Pandurii, polonezul Bilinski (26 de ani) vrea revansa in fata fanilor dinamovisti si spune ca reusitele din meciul de sambata au fost doar inceputul.
"Imi pare foarte rau ca nu am incheiat macar la egalitate acest meci, as fi fost intr-adevar fericit pentru aceste doua goluri. Cred ca de-acum imi va fi mai usor pentru ca am spart gheata. Sunt convins ca vom sterge acest rezultat printr-un meci foarte bun in Cupa. Ne vom razbuna impotriva Stelei! Trebuie sa credem in sansa noastra! Probabil ca Staua e favorita, dar in campionat am facut o partida foarte buna si am plecat din Ghencea neinvinsi. Asta dorim si acum, sa nu pierdem", a spus Kamil Bilinksi in Ziarul Ring.
Kamil Bilinski a fost transferat in aceasta iarna de la Zalgiris Vilnius, campioana Lituaniei. Polonezul in varsta de 26 de ani a fost golgheterul lui Zalgiris, acesta inscriind de 33 de ori in 46 de meciuri.
Saptamana mare a venit mai repede in fotbalul romanesc, fanii avand sansa de a vedea doua meciuri ce se anunta cu adeavarat spectaculoase: "eternul derby" dintre Steaua si Dinamo, dar si fostul derby al Ploiestiului, dintre Petrolul si Astra.
Semifinalele Cupei Romaniei vor aduce fata in fata patru dintre cele mai importante echipe ale momentului in fotbalul autohton, de departe cel mai asteptat duel fiind cel dintre rivalele bucurestene Steaua si Dinamo, meci la care fanii vor lua cu asalt National Arena.

Programul meciurilor
Petrolul Ploiesti - Astra Giurgiu, miercuri, 26 martie, ora 20:30, LIVE pe Pro TV
Steaua - Dinamo, joi, 27 martie, ora 20:30, LIVE pe Pro TV


*partidele retur se vor disputa pe 16, respectiv 17 aprilie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu