luni, 10 martie 2014

Dezvaluiri teribile in inchisoare! "Gigi Becali doarme pe un placaj!"

Zilele portilor inchise |
 Dezvaluiri teribile in inchisoare! "Gigi Becali doarme pe un placaj!"
Un greu din fotbal e in stare extrem de grava!

8 oameni de top din fotbal au fost inchisi la capatul celui mai lung si mai spectaculos dosar din Liga I.
Detinutii inchisi in Dosarul Transferurilor nu o duc deloc bine in spatele gratiilor. Cele mai mari probleme le au George Copos si Jean Padureanu. Primul, fost patron la Rapid este intr-o stare psihica destul de complicata, el plangand in mare parte din timpul pe care l-a stat deja in spatele gratiilor.
Asta in timp ce problemele de sanatate ale lui Jean Padureanu sunt foarte grave, dupa cum anunta si avocatul sau, citat de B1TV:
"Starea domnului Padureanu nu e relativ grava, e extrem de grava. Are o serie intreaga de afectiuni, principala fiind un diabet aproape de stare comatoas? si o situatie in ce priveste afectiunile neurologice. Nu o spun eu, o spun medicii, care au constatat semne ale bolii Alzheimer", a spus Ioana Cazacu.

Nici Gigi Becali, condamnat in alt dosar, nu o duce bine la inchisoare; Miron Cosma a afirmat la RTV ca: "Gigi Becali doarme pe o usa de placaj, in situatia asta a ajuns Gigi Becali!"
Fost jucator la Rapid si Urziceni, Sorin Frunza a lucrat cu doi dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor: MM si Copos. El a spus ca: "Ii aud pe unii ca sunt socati si ma bufneste rasul! Imi pare rau, dar eu nu sunt socat. Am lucrat cu ambii si imi pare sincer rau ca sunt acolo. Erau prea siguri pe ei ca nu li se intampla nimic in tara asta. S-a vazut cu sentinta asta ca nu e chiar asa - un sat fara caini tara asta!", a spus Frunza, la Digi.
Gica Popescu a fost trimis la puscarie de procurori, desi acestia au recuperat 800.000 de euro de la el, in Dosarul Transferurilor. Mai mult, Popescu a cheltuit o avere pe avocati, acestii avand o evolutie foarte slaba de-a lungul procesului. Cotidianul tiparit al Gazetei Sporturilor dezvaluie ca "Baciul" i-a platit 100.000 de euro lui Petrut Ciobanu, unul dintre cei mai cunoscuti avocati in domeniu. Acesta i-a aparat pe Dinu Patriciu in 2006 si pe Omar Hayssam insa nu a fost in stare sa il scape pe fostul capitan al nationalei de puscarie.
"M-a dezgustat ura oarba, stupida, vazuta la unii comentatori care au vrut sa ajunga toti in inchisoare. Ce castiga statul din faptul ca Gica Popescu sta la inchisoare?

Nu stiu ce va face presedintele. Eu stiu ce as face eu, daca as fi presedinte: da, l-as gratia", a spus Ponta la Romania TV.
"S-a depasit masura! Dar sa nu vorbim acum, ca trebuie sa astepte motivarea. Suntem langa el, luptam pentru el. Luptam pentru el asa cum trebuie, are de aparat o imagine. Pe 4 martie si-au batut joc de el, cred eu!", a declarat Hagi.
Rubrica "Said and Done" a celor de la The Guardian se deschide astazi cu verdictul in 'Dosarul Transferurilor'. Cunoscuti pentru umorul lor, jurnalistii britanici au gasit in arhive niste declaratii ale celor implicati care sunt tragi-comice in aceste momente.

"Fostul fundas de la Tottenham, Gheorghe Popescu - la inchisoare pentru spalare de bani si frauda fiscala cu cateva zile inainte sa castige alegerile la Federatia Romana. Luna trecuta, Popescu a dezvaluit de ce era favorit sa castige: <Nimic nu se obtine usor in viata. Nu am realizat nimic in viata mea, atat in cariera fotbalistica, cat si dupa, fara sa muncesc mult si sa fiu onest.. Asa va fi si acum>"

"Tot in procesul pentru frauda: agentii Giovani Becali si Victor Becali au fost trimisi la aceeasi inchisoare ca varul lor, Gigi. Giovani dezvaluia in 2012 ce ar face daca ar pierde procesul: <Voi scrie o carte inauntru, o biografie, si apoi, daca imi permite sanatatea, si un documentar, Don Giovani de Romania. Imi voi lasa si barba>"
"Daca ti-e rau, te duce la doctor numai vineri, indiferent de momentul in care ti se face rau". Un fost detinut de la penitenciarul Rahova, acolo unde sunt inchisi in primele 21 de zile Gica Popescu, MM Stoica si George Copos, condamnati in "Dosarul Transferurilor", a povestit pentru Gazeta de conditiile groaznice prin care trec acestia.

"La ora 7 se face apelul. Trebuie sa stea drepti. Politistul loveste cu un ciocan urias gratiile. Sunt serviti cu marmelada si ceai. Dar sa nu manance marmelada! Dupa o luna le cad dintii". Prin asta trec detinutii de la Rahova, acolo unde nu se baga caldura, astfel ca in celule este foarte frig. Iar de apa calda, detinutii au parte de 2 ori pe saptamana.

"La ora 12 e pranzul - o apa colorata cu putin ulei si miros de carne. Sunt doar oase-n ea! Poti sa nu mananci si sa cumperi. Exista card prin care primesti bani, maxim 300 de lei pe saptamana. Dar n-au frigider! Carnea e pusa in apa rece ca sa nu se strice. La ora 19.00 e apelul de seara si cina. Ghiveci. Miroase ca o toaleta publica!" mai povesteste fostul detinut.

La finalul celor 21 de zile, cei 3 vor fi mutati cel mai probabil la Jilava. "E nitel mai bine. O sa-i bage in sectia separata, VIP-uri" spune acesta.
Condamnati la inchisoare in "Dosarul Transferurilor", oamenii din fotbal au primit o noua lovitura.


Politia de la "Brigada Arme" a perchezitionat casele lui Gica Popescu, Victor si Ioan Becali si le-au confiscat armele de vanatoare pe care acestia le detineau in mod legal, anunta Libertatea. Conform legii, oamenii condamnati la inchisoare cu executare nu pot avea la domiciliu pusti, pistoale sau cartuse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu