duminică, 18 mai 2014

Atletico Madrid o deturneaza pe Barcelona, devenind campioana dupa o asteptare de 18 ANI

Atletico Madrid a câştigat campionatul Spaniei după egalul scos pe terenul celor de la Barcelona, scor 1-1, sâmbătă seara. Pentru Barcelona a înscris Alexis Sanchez (34), iar pentru Atletico a marcat Diego Godin (49).

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă,  de la ora 19.00. Un egal îi este de ajuns trupei lui Diego Simeone ca să se încununeze campioana Spaniei, după o pauză de 18 ani, de la ora 19.00, în timp ce Barcelona nu are decât varianta victoriei pentru a culege laurii din Primera Division, VIDEO LIVE, de la ora 19.00.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, de la ora 19.00. De două ori în istoria campionatului iberic s-a mai jucat titlul în ultima etapă, între primele două clasate (Barcelona – Sevilla în 1946 şi Sevilla – Atletico Madrid în 1951). De fiecare dată, oaspeţii s-au bucurat la final.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, de la ora 19.00. “Trebuie să câştigăm titlul ca să-l putem dedica lui Tito. E clar că asta îmi doresc. Iubea foarte mult acest club. Este un campionat important. E rezultatul unei munci de un an. A fost un an dificil. Am trecut prin nişte circumstanţe foarte dificile şi le-am depasit. Dacă ar salva sezonul? Nu ştiu, dar ar fi un titlu foarte important pentru Barcelona”, spune Messi.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, VIDEO LIVE, de la ora 19.00. "Este o senzaţie foarte frumoasă, mai ales că suntem în faţa unei partide foarte importante, aşa cum sunt de fapt toate meciurile cu Barcelona. Am ajuns la ultima etapă cu două posibilităţi prin care putem lua titlul", spune Simeone.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, VIDEO LIVE, de la ora 19.00. "Ar putea fi primul titlu pe care Barca îl ia ca o echipă normală, într-un sezon normal. Asta pentru că echipa a jucat normal. Titlurile din ultima vreme au fost câştigate într-o manieră extraordinară, de parcă jucătorii erau extratereştrii, din altă galaxie”, afirmă și Tata Martino.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, VIDEO LIVE, de la ora 19.00. În remiza cu Malaga (1-1) Atletico a acuzat din plin absenţa lui Diego Costa, accidentat la coapsă. Golgheterul brazilian cu paşaport spaniol a tras tare în ultimele zile şi este refăcut pentru duelul decisiv de sâmbătă seară de pe Nou Camp.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, de la ora 19.00. În aceeaşi situaţie cu Diego Costa se află şi mijlocaşul Barcei, Neymar, care este de o lună în recuperare, după o leziune la unul dintre degetele piciorului stâng. Brazilianul a promis că, indiferent de consecinţe, va fi în teren la finala fotbalului spaniol, stârnind astfel nemulţumirea şefilor Federaţiei Braziliene de Fotbal. Aceştia din urmă i-au ameninţat pe omologii grupării catalane să nu îl folosească pe Neymar în meciul cu Atletico, tocmai pentru a nu periclita prezenţa mijlocaşului cariocas la turneul final care stă să înceapă peste nici o lună chiar în Brazilia.

Barcelona și Atletico Madrid evoluează cu titlu pe masă, VIDEO LIVE, de la ora 19.00. Formaţii probabile

Barcelona: Pinto - Dani Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta – Neymar, Alexis, Messi

Atletico: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis - Gabi, Tiago - Koke, Raul Garcia, Arda Turan – Diego Costa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu