vineri, 9 mai 2014

Momentul PSIHOLOGIC in care s-a temut pentru castigarea titlului: "A fost cel mai greu!" Ce i-a lipsit Stelei in acest sezon

 Reghecampf s-a plans de faptul ca Stelei i-a lipsit sprijinul lui Gigi Becali in acest sezon, si chiar cel al lui Mihai Stoica in a doua parte a returului, atunci cand managerul Stelei a trecut de pe banca de rezerve in puscarie.

"Intotdeauna este mai greu sa mentii ceea ce ai realizat decat sa castigi un titlul. Uneori este usor sa ajungi la un nivel ridicat dar este mai greu sa il mentii. Este greu sa ii faci pe jucatori sa ii faci sa fie constienti ca va fi mult mai greu. In momentul in care am eliminat Ajax va fi greu sa ii fac sa inteleaga ca va fi mult mai greu, iar asta s-a vazut in Grupele Champions League. Este o diferenta foarte mare intre Europa League si Champions League.", a spus Reghecampf la Dolcesport.

Acesta a declarat ca i-a fost frica si de lupta cu Astra si Petrolul, echipa foarte motivate, pe care a reusit sa le bata abia in returul campionatului, Steaua fiind in spatele Astrei in clasament la finalul turului:

(P) Vrei sa castigi premii delicioase? Iti spunem noi reteta! Click aici!

"Mie mi-a fost foarte frica ca vom intalni echipe mult mai motivate, ca Astra si Petrolul, cu care ne-am batut la campionat, si ma bucur ca am castigat titlul cu 3 etape inainte, cu 10 puncte in fata. A fost greu si pentru ca au fost probleme in interiorul clubului, e greu sa ii faci sa inteleaga cand sefii lor nu sunt langa echipa.",
a mai spus Reghe.

 Steaua a invins Universitatea Cluj in partida disputata 8 Mai 2014, pe Cluj Arena, si si-a asigurat matematic cel de-al 25-lea titlu de campioana din istorie. Cu un parcurs aproape perfect si in acest sezon, echipa condusa de Laurentiu Reghecampf a reusit o performanta importanta in ultimii ani, Steaua bifand doua titluri consecutive dupa o foarte lunga perioada.

Astfel, chiar daca mai au trei etape de disputat, pe care spun ca vor neaparat sa le castige, stelistii se pot relaxa acum, singura partida cu adevarat importanta fiind cea din finala Cupei, pe care o vor juca impotriva Astrei Giurgiu. Laurentiu Reghecampf nu are insa timp de odihna, acesta fiind in aceste zile "prins" cu alte activitati - monitorizarea mai multor fotbalisti aflati pe lista de transferuri.

Cu mai multi jucatori trecuti pe lista de cumparaturi, printre care Alexandru Matel (Astra), Mihai Roman (Sageata Navodari) sau Alexandru Tudorie (Otelul), dar si cu Alin Tosca (Viitorul) deja transferat, Steaua este acum pe cale sa mai bifeze o mutare, noteaza Digisport, care scrie ca oficialii din Ghencea au reusit sa ajunga la un acord verbal pentru trecerea lui Florin Tanase (19 ani) in Ghencea.

In varsta de doar 19 ani, Florin Tanase, fotbalist legitimat la Viitorul Constanta, s-a remarcat in ultimele etape, acesta marcand 3 goluri in 9 partide jucate. Cotat la doar 150 de mii de euro in acest moment, Florin Tanase joaca pe postul de mijlocas stanga, acesta fiind vazut ca unul dintre fotbalistii de viitor din fotbalul romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu