duminică, 23 februarie 2014

Stire la minut - Finala la hochei pe gheata - Canada - Suedia

Ne aflam acum 16:00 in cadrul reprizei 3 cu scorul de 2 la 0 penru Canada.
Pana in momentul de fata Canada vrea sa ia titlul Olimpic si in acest an, jucatorii canadieni nu au facut mari greseli in cadrul jocului,

Canada a  deschis scorul in finala cu Suedia prin Jonathan Toews. Pucul a intrat pentru prima data in poartă în minutul 13. Rezultatul se mentine si dupa prima repriza.

Sidney Crosby, marea vedeta a Canadei, scapa pe contraatac si aduce tarii al 2-lea gol in marea finala a turneului de hochei pe gheata.

Acum Canada marcheaza inca un gol dat de catre Kunitz, este oficial campioana lumii la hochei inca o data. La 3 - 0 se pot pregatii medaliile. 2 goluri marcate fara punct suplimentar.

Dar Canada nu se retrage, exista acum in ca o ocazie, dar portarul suedezilor blocheaza pucul si se reia jocul.

Toata suflarea Canadei este acum in fata televizorului si asteapta sa treaca si ultimele minute sa se poata bucura de castig oficial. Nu se mai poate face in momentul de fata nimic pentru a schimba acest scor, este oficial ca este campioana in momentul de fata.
Se vede clar bucuria atat pe fetele spectatorilor cat si pe a jucatorilor si pe fata antrenorilor. A fost un meci extrem de frumos, si galegia a incercat sa faca totul sa le tina moralul sus canadienilor.

Pe de alta parte suedezii nu pot spuen acelas lucru, spectatoriii care au venit sa sustina Suedia sunt extem de suparati si dezamagici de prestatia jucatorilor, dar sunt multumiti ca au reusit sa ajunga in finala.

Canada a marcat cate un gol in fiecare repriza. Nici cu 2 minute innainte d final, canadienii nu se lasa si continua sa uimeasca pe toata lumea cu ambitia lor, performanta pe care nu nu mai aratat-o de mult timp. Este incredibil cum Canada nu a reusit sa ia nicun gol, nici in finala si nici in semifinala, un posibil nou record. Portarul Canadei a reusit sa apere 23 de suturi din 23, o performanta excelenta pentru el. A fost o finala minunata, fiecare secunda a fost cu emotii, Suedia a incercat de fiecare data cand a avut ocazia sa marcheze dar portarul a aparat fantastic. Este prima echipa dupa Uniunea Sovietica care a luat a 2-ua oara la rand titlul.

Este OFICIAL! Canada este campioana la Jocurile Olimpice de la Soci 2014!
 
Suedia a invins vineri 22 Februarie Finlanda cu scorul de 2-1, devenind prima finalista la hochei, la Jocurile Olimpice de la Soci.
In primul meci, Suedia a reusit si a castigat la limită in faaa rivalei istorice, Finlanda, revenind de la 0-1 pentru a se impune cu 2-1. Pentru prima finalista au marcat Jonathan Eriksson (31') si Erik Karlsson (36'), in timp ce singura reusita a finlandezilor a apartinut lui Jussi Jokinen (26'). In cel mai asteptat meci, Canada a invins naţionala SUA cu 1-0, gratie golului reusit Jamie Benn, in repriza a doua a disputei de pe „Bolshoy Ice Dome“. Meciul a fost extrem de disputat, iar americanii au atacant in valuri pe final, renuntand si la portar pentru a avea superioritate in atac. De partea cealaltă, portarul Canadei, Carey Price, a fost imbatabil, blocand 31 de suturi trimise de americani.


Prin aceasta confirm calitatea mea de proprietar al site-ului şi faptul că acesta respectă politicile de produs Google AdSense, precum şi Termenii şi condiţiile Google. ca-pub-7791251544793509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu