marți, 18 martie 2014

Messi, cel mai bun din istoria Barcelonei

Messi, cel mai bun din istoria Barcei, Ronaldo e si el la un pas de un record formidabil! Cristiano il poate egala pe Ferenc Puskas, in meciul cu Schalke.

Leo Messi, starul Barcelonei, a devenit in weekend cel mai bun marcator din intreaga istorie a clubului catalan, acesta reusind sa il depaseasca pe legendarul Paulino Alcantara, fotbalist care a activat la Barca in anii '20. Cu 371 de goluri marcate in tricoul blaugrana, argentinianul are intreaga suflare catalana la picioare, iar fanii vorbesc despre cel mai bun jucator pe care l-a avut vreodata fotbalul.
Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, nu sta nici el pe loc, iar meciul cu Schalke, de maine, din Liga Campionilor, ii poate aduce si lui un record formidabil.
Cu 6-1 in mansa tur, Realul a transat calificarea in sferturile Ligii, dar Cristiano va da totul pe teren, spun spaniolii, care vorbesc despre posibilitatea ca Ronaldo sa-l egaleze pe marele Ferenc Puskas.
Concret, Ronaldo, transferat la Real in 2009, a ajuns la 240 de goluri marcate pentru clubul blanco (in 235 de meciuri), fiind la doar doua reusite de Ferenc Puskas, cel care a reusit sa inscrie de 242 de ori pentru Real Madrid, in 261 de meciuri.
Cu o medie de peste un gol pe meci, Ronaldo are sansa de a intra in grupul select al celor mai buni marcatori din istoria echipei de pe Bernabeu, alaturi de Raul (323 goluri), Di Stefano (307 goluri) si Santillana (290 goluri).
La inceputul sezonului, lusitanul se afla pe locul sase, insa a reusit deja sa-l depaseasca pe Hugo Sanchez.
De asemenea, starul Realului e la doar sase goluri de locul doi al clasamentului celor mai buni marcatori din Liga Campionilor, aflandu-se pe locul 3, dupa Raul si Leo Messi.

Messi, supus de urgenta unor teste! Barcelona s-a speriat dupa ce Leo a mai vomitat pe teren! Concluziile medicilor:
Romania si Argentina s-au intalnit luna aceasta, in direct la Pro TV, intr-un amical de gala, in fata a circa 45 de mii de fani. Desi incheiat nedecis, scor 0-0, meciul a avut un ritm ridicat, iar fazele spectacol nu au lipsit.
Singurul care nu a parut, insa, sa se simta in apele lui a fost chiar superstarul Leo Messi, "bijuteria" Barcelonei. Messi a acuzat chiar din primele 10 minute o stare de rau, acesta vomitand pe teren, lucru care i-a speriat pe doctorii echipei.
Cu toate acestea, Leo a continuat partida si a bifat toate cele 90 de minute pe teren, evitand la final sa vorbeasca despre acest lucru.
Presa iberica scrie insa ca argentinianul nu este la prima experienta de acest gen, Barcelona facandu-i mai multe investigatii in ultima vreme, dupa ce a mai vomitat in timpul unor partide sau la antrenamente.
Testele nu au aratat nicio problema de sanatate, iar medicii au transmis ca aceste stari nu-l pot impiedica pe fotbalist sa joace la cel mai inalt nivel.
La finalul partidei de pe national arena, Alejando Sabella, selectionerul Argentinei, a clarficat si el situatia: "Leo nu s-a simtit prea bine la inceput, dar a baut niste apa si i-a trecut".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu